torstai 9. maaliskuuta 2017

Hyvinvointi on valintoja - Firstbeat Hyvinvointianalyysi


Sain mahdollisuuden osallistua Firstbeatin Hyvinvointianalyysiin työpaikkani kautta.  Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysin avulla saan tietoa myös unen laadusta ja riittävyydestä (tärkeää pienen lapsen äidille!). Lisäksi analyysi mittaa päivittäistä aktiivisuuttani ja seuraa harjoitteluani. Onko harjoitteluni riittävän tehokasta?
  
Mittaus kestää kolme vuorokautta ja on helppo toteuttaa. Mittauspäivistä kaksi on arkipäivää (työpäivää) ja yksi lepopäivä (palauttava päivä). Kiinnitin elektrodit mittausaamuna (torstaina) mittarin mukana tulleen ohjeen mukaisesti (vasemman kylkikaaren alle ja oikean solisluun yläpuolelle). Samoja elektrodeja voi pitää koko mittauksen ajan. Mittaus alkoi heti elektrodien kiinnittämisen jälkeen. Mittaukseni päättyy sunnuntaiaamuna. Mittari palautetaan yhteyshenkilölle ja mittauksen tulokset puretaan laitteelta tietokoneelle. Tuloksista muodostuu henkilökohtainen hyvinvointiraportti. Jään odottelemaan mittauksen päättymistä ja raporttia (palaan asiaan, kunhan saan raportin tuloksistani).Toivottavasti analyysi toisi motivaatiota säännöllisen harjoittelun ylläpitämiseen!

 Lähde ja kuvat: https://www.firstbeat.com/fi/tyo-ja-hyvinvointi/hyvinvointianalyysi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Annival loves Riviera Maison

Kaunis keväinen päivä. Perjantai. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin viettää iltaa kauniiden tavaroiden, iloisten ihmist...