perjantai 3. maaliskuuta 2017

Liput arvottu! Arvotaan messupaketti Jyväskylän rakennusmessuille 10.3.-12.3.2017

Varma kevään merkki on perinteiset rakennusmessut. Itsekin olen messuilla pari kertaa vieraillut. Messuilla on nähtävää niin rakentajalle, remontoijalle, sisustajalle kuin pihan laittajallekin. Messujen isäntänä toimii Jethro Rostedt eli jos et ole Jethroa vielä livenä nähnyt, niin nyt siihen on hyvä mahdollisuus! Messujen ohjelma löytyy täältä: http://www.jklrakennusmessut.fi/ohjelmat/
Lapsiperheille on myös iloisia uutisia: messuilla on viikonloppuna (la-su) veloitukseton lapsiparkki 3-10-vuotiaille. Perheen pienimmät voi siis jättää huoletta hoitoon aikuisten messuvierailun ajaksi, sillä parkin vetäjinä toimivat Jyväskylän yliopiston varhaiskasvatustieteen opiskelijoiden ainejärjestön Varkaat ry:n opiskelijat.

Ja se arvonta! Kerro (kommentoi) mikä sinua kiinnostaa eniten Rakennusmessuilla? Voit nyt kommentoida Facebook-profiilillasi! Palkintona on kaksi pääsylippua ja lounasliput sekä Sisustuspallobaarin valosarja (arvo 18€). Voittaja saa sähköpostia tiistaina 7.3. klo 20 mennessä. Arvonta toteutaan yhteistyössä Jyväskylän rakennusmessujen kanssa.

edit. Liput on arvottu tiistaina 7.3. ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.


8 kommenttia:

 1. Kylpyhuoneet ja saunat kiinnostaa!

  VastaaPoista
 2. Mökin rakentajaa kiinnostaa nyt vähän kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Maalaus, sisustus ja pihasaunat. ��

  VastaaPoista
 4. Valmistalopaketit kiinnostaisi eniten, koska niitä on jo nyt tullut netistä kahteltua. Mikään täysin valmis ratkaisu ei ole lämmittänyt sydäntä, joten olisikin hyvä kartoittaa, että paljonko kustomoitu voisi lopulta tulla maksamaan.

  Tällä hetkellä ollaan etitty rintamamiestaloa tai jotain vanhempaa, mutta meille sopivaa ei ole löytynyt. Ovat olleet joko liian pieniä tai remontoimista on ollut liian paljon jäljellä meidän elämäntilanne ja kyvyt huomioon ottaen. Siksi olisi hyvä kartoittaa myös saisiko viehättävän vanhannäköistä myös rakentamalla aivan uutta!

  VastaaPoista
 5. Tällä hetkellä lähinnä tuo sisustus ja pihanlaitto olisi ajankohtaista.
  Tulevaisuutta varten voisi silti jo katsella vinkkejä rakentamiseen liittyen.

  VastaaPoista
 6. Sisustus on aina kiinnostavaa. Tulossa kesän jälkeen myös keittiöremppa, siihen ideoita hakemaan.

  VastaaPoista
 7. Siustus ylipäätään ja keittiöratkaisut

  VastaaPoista

Annival loves Riviera Maison

Kaunis keväinen päivä. Perjantai. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin viettää iltaa kauniiden tavaroiden, iloisten ihmist...