lauantai 25. maaliskuuta 2017

Annival loves Riviera Maison


Kaunis keväinen päivä. Perjantai. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin viettää iltaa kauniiden tavaroiden, iloisten ihmisten ja herkullisten pikkupurtavien keskellä. Sain jokin aikaa sitten kutsun Annivalin R&M-asiakasiltaan eikä vastausta tarvinnut kauaa miettiä! Riviera Maison on hollantilainen lifestyle-merkki, jonka valikoimissa on valkoista puuta ja rottinkia. Tyylikkäästi toteutetut kirjoitukset antavat tuotteille viimeistellyn ulkoasun.


RM spring summer 2017Tarjoiluja a lá Annival & RM
Illan emäntinä olivat Annivalin tyttöjen lisäksi Riviera Maisonin edustaja Marja Kool Hollannista ja sisustussuunnittelija Marika Kurki. Saapuessani tupa oli täynnä ja jonoa kassalle oli lähes ovelle asti. Tarjoilut oli aseteltu kauniisti ja tietysti RM:n omia kattausastioita hyödyntäen. Illan suosikkituotteeksi näytti muodostuvan Bottle to go -vesipullo (ovh. 10, 95, materiaali: akryyli). Illan aikana arvottiin kolme vaikuttavan kokoista  Trés Magnifique L- hurrikaania (lyhtyyn tuli todella monta arpalipuketta, eli vieraita taisi käydä mukavasti illan aikana).

Bringing some happiness home

Me ennakkoonilmoittautuneet vieraat saimme upean R&M-tuotteita sisältävän yllätyskassin, jonka arvo sisältöineen on 40€.  Kassista taitaa tulla meille kesäksi oiva rantakassi. Mutta teitä varmaan kiinnostaa mitä kassista löytyi? Kassissa oli pieni taskupeili, tuoksupussi (Lovely Lavender), RM-tuotekatalogi ja alennuskuponki. Todella laadukkaan ja toisaalta tarpeellisen setin olivat Annivalin naiset ideoineet. Kaiken kivan lisäksi R&M-tuotteiden ostajille oli varattu yllätyslahja (riippuen ostosten loppusummasta).
Yllätyksiä pienelle tytölle

Ja ne tärkeimmät eli omat ostokseni. Olin jo aiemmin haaveillut pienestä pyyhekoukusta (Le Ballon Hook) ja nyt se tarttui mukaan. Lisäksi löytyi ihania pieniä pyyhkeitä pastellisävyissä (Spa Specials Guest Towels). Juustotarjottimeksi piti vielä napata Nicolás Vahen vuolukivialusta. Ilta oli ihan täydellinen, kiitos Annivalin tytöille, Marjalla ja Marikalle! Jään huokailemaan ihanuuksien ääreen ja salaa toivon, että uusia asiakasiltoja tulee pian! Voisin helposti kuvitella Annivalin stailausillan, jossa muutama malli esittelisi upeiden merkkien vaatteita (Odd Molly, Mos Mosh, Cream jne.) ja me vieraat saisimme nauttia samalla lasillisen kuohuvaa.Annival on lifestyle-myymälä Muuramessa ja toimii myös verkkokauppana osoitteessa www.annival.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Annival loves Riviera Maison

Kaunis keväinen päivä. Perjantai. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin viettää iltaa kauniiden tavaroiden, iloisten ihmist...